Termoelectrica scoate la vanzare, prin licitatie deschisa, Statia de Repompare Aninoasa, cu terenul aferent si calea de acces, din cadrul Sucursalei Electrocentrale Doicesti, cu un pret de pornire de 1,08 milioane lei, potrivit unui anunt de pe portalul companiei.

"Noi valorificam acea statie, ea este scoasa din functiune, iar cu banii pe care ii primim vom plati din datoriile pe care Termoelectrica le are la stat. Tot ce nu mai putem folosi, vom valorifica", au declarat reprezentantii Termoelectrica, informeaza NewsIn.

Documentele de participare trebuie trimise pana la 6 aprilie, urmand ca acestea sa fie deschise a doua zi. Licitatia deschisa cu strigare va avea loc pe 8 aprilie.

Ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare de 27.248 lei.

Termoelectrica este producatorul de stat de energie electrica si termica prin arderea combustibililor fosili (carbuni) si hidrocarburi (gaze naturale si pacura).

Compania are patru sucursale (Sucursala Electrocentrale (SE) Borzesti, SE Braila, SE Doicesti si SE Paroseni) si 15 filiale (Termoservurile Bucuresti, Braila, Borzesti, Constanta, Craiova, Deva, Doicesti, Galati, Mures, Paroseni, Rovinari si Turceni, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Galati si Electrocentrale Deva).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si