Reff si Asociatii, firma de avocatura afiliata Deloitte Romania, lucreaza in prezent pe trei tranzactii de finantare, in valoare cumulata de aproximativ 400 de milioane de euro (doua mandate pentru restructurarea unor credite si un mandat de project finance).

Valoarea tranzactiilor de finantare in care Reff si Asociatii a fost implicata incepand din 2007 - fie de partea creditorului, fie a debitorului - depaseste un miliard de euro.

Reff si Asociatii a fost consultantul juridic principal al companiei Romstrade pe parcursul negocierilor cu Credit Suisse in vederea acordarii unei finantari de 140 de milioane de euro, bani care vor fi folositi pentru derularea proiectelor de infrastructura a companiei.

„A fost un proiect intens pentru echipa noastra specializata in finantari bancare, intr-un moment in care conditiile dificile de piata impun bancilor o abordare extrem de prudenta. Avocatii celor doua parti au lucrat si au negociat indelung pentru a conveni asupra termenilor contractuali, intr-o tranzactie de finantare bazata pe bilete la ordin, care se supune in egala masura rigorilor de drept romanesc si britanic, si care a implicat un nivel de complexitate juridica peste media unui contract obisnuit de creditare”, a spus Andrei Burz-Pinzaru (foto), Senior Manager Reff si Asociatii, lider al echipei specializate in drept bancar si financiar si totodata lider al grupului Tax & Legal Financial Services Industry in cadrul Deloitte Romania.

Cititi mai multe despre negocierile pentru contractarea finantarii de 140 milioane: Andrei Diaconescu, Capital Partners: Piata creditului corporate isi va reveni la inceputul lui 2010
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri