Garda Financiara a desfasurat intre 31 martie si 5 aprilie 4.074 actiuni de control, in urma carora a aplicat amenzi de 4,3 milioane lei si a confiscat bunuri de aproape 946.800 lei.
Din totalul amenzilor au fost incasate 3,04 milioane lei, informeaza NewsIn.

In plus, comisarii Garzii au inaintat organelor de urmarire penala 127 de dosare pentru un prejudiciu de 51,14 milioane lei.

"Sumele atrase la buget prin actiunea de sprijinire a organelor fiscale se ridica la 9.989.704 lei. Actiunile de control desfasurate de comisarii Garzii Financiare au vizat respectarea disciplinei financiar-fiscale, a normelor de comert, precum si realitatea si legalitatea operatiunilor comerciale", declara reprezentantii ANAF.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala este organ de specialitate al administratiei publice centrale, institutie publica cu personalitate juridica aflata in subordinea Ministerului Finantelor Publice. In cadrul sau functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), directiile generale ale finantelor publice (DGFP) judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri