Presedintele grupului de constructii Con-A din Sibiu, Mircea Bulboaca, a declarat, in cadrul mesei rotunde „Guvernul Privat – Probleme si solutii in infrastructura”, ca cifra de afaceri de 70 milioane de euro estimata pentru 2009 nu va fi atinsa.

"Daca anul trecut am avut o cifra de afaceri de 50 milioane de euro la firma de constructii si 80 milioane de euro pe tot grupul, anul acesta stim sigur ca vom ajunge la un nivel al cifrei de afaceri de 50 milioane de euro la nivelul intregului grup", a declarat Bulboaca, citat de NewsIn.

Reprezentantul companiei a precizat ca in acest an isi va orienta afacerile din zona de constructii de centre comerciale spre zona de infrastructura rutiera si mediu.

"Acum doi - trei ani credeam ca sectorul de retail si constructii de centre comerciale va merge bine pana in 2010, inclusiv", a adaugat Bulboaca.

Firma Con-A a fost infiintata in februarie 1990, iar intregul grup, care cuprinde si firma de constructii, numara in prezent circa 750 de angajati, cu aproximativ 50 de salariati mai putin decat in vara anului trecut.

Reprezentantii Ministerului Transporturilor si membrii Guvernului Privat s-au intalnit, marti, in cadrul unei mese rotunde cu tema „Guvernul Privat – Probleme si solutii in infrastructura”. Evenimentul a fost organizat de cotidianul Business Standard.

Obiectivul mesei rotunde, a doua din noua serie Guvernul Privat, proiect initiat de Business Standard, a constat in dezbaterea propunerilor venite din partea mediului de business pentru urgentarea lucrarilor de infrastructura, precum si identificarea de solutii la problemele care preocupa Ministerul Transporturilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Revine optimismul in constructii: ce asteptari are piata