KPMG Romania recruteaza in prezent cateva zeci de absolventi si viitori absolventi ai disciplinelor economice, pentru posturi de nivel incepator (entry level) in toate cele trei domenii principale in care presteaza servicii (Audit, Taxe si Consultanta) pentru birourile companiei din Bucuresti, Timisoara si Cluj, a anuntat compania.

Posturi libere vor putea fi disponibile si in Constanta si Iasi. Candidatii selectati vor fi invitati pentru testare la unul dintre Centrele KPMG de Evaluare, unde vor avea posibilitatea sa se intalneasca cu profesionisti din cadrul KPMG si sa puna intrebari despre activitatea companiei.

Evaluarile vor avea loc in perioada 25-26 aprilie si 9-10 mai, iar data finala pentru depunerea cererilor pentru ambele sesiuni de recrutare va fi vineri, 17 aprilie.

“Recrutarea de personal nou are loc ca raspuns la nevoile clientilor si face parte din continua dezvoltare a activitatilor noastre. Avem o traditie in cultivarea tinerelor talente si noii nostri angajati vor beneficia de un program extins de training care ii va ajuta sa isi dezvolte atat abilitatile tehnice cat si pe cele comportamentale. Programul nostru de recrutare a absolventilor reprezinta o importanta investitie in viitor, si speram ca sesiunile noastre de evaluare sa ne ofere ocazia sa ii cunoastem pe unii dintre cei mai talentati tineri absolventi din Romania”, a declarat Serban Toader, Senior Partner la KPMG in Romania.

Aceste evaluari fac parte dintr-o initiativa de recrutare care a inceput in luna februarie si va continua pe tot parcursul anului 2009. KPMG a participat la targul de cariera Angajatori din Top care a avut loc in martie si a organizat, de asemenea, cateva intalniri in universitati.

In plus, fata de recrutarile de absolventi, firma este interesata si in candidati pentru posturi care solicita un nivel minim de experienta si calificare profesionala (Seniori, Assistant Manageri si Manageri).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
In ce domenii castiga romanii cele mai mari salarii in 2019