Retailerul de materiale de constructii Dedeman a inaugurat, astazi, cel de-al 13-lea magazin din tara si primul din Bucuresti, in urma unei investitii de peste 12 milioane de euro si intentioneaza sa deschida inca trei unitati pana la sfarsitul anului.
Magazinul Dedeman din Bucuresti, situat pe Soseaua Giurgiului are o suprafata construita de 12.500 mp si a creat 170 de locuri de munca.

Dedeman a incheiat anul trecut cu afaceri de 250 mil. euro, in crestere cu 35% fata de 2007, iar pentru 2009 vizeaza mentinerea cifrei de afaceri, avand in vedere scaderea consumului pentru materialele de constructie si pentru amenajari interioare precum si cresterea competitiei.

Cititi mai multe despre strategia Dedeman pentru anul 2009 in editia de luni a Wall-Street.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri