LukOil Romania, membra a grupului LukOil din Rusia, isi schimba strategia in perioada de criza si inchiriaza 25 de statii de la micii benzinari, in acest an, a declarat Constantin Tampiza, directorul general al companiei.
"Am decis sa inchiriem in acest an 25 de statii de la micii benzinari, pentru ca nu mai avem bani sa construim altele noi. Vrem sa ne acoperim pierderile de vanzari pe statie si sa atingem rezultatele din 2008", a explicat Tampiza, citat de NewsIn.

Acesta a mai spus ca va plati chiria in functie de vanzarile pe fiecare statie. "Benzinariile vor avea brandul LukOil, carburantii companiei si salariatii vor fi tot ai companiei", a precizat Tampiza.

Pana in prezent, Lukoil Romania a inchiriat trei statii, in Caras-Severin, Botosani si Galati.

LukOil Romania a anuntat pentru 2009 investitii de zece ori mai mici decat in anul anterior, de 1,5 milioane dolari, din cauza crizei economice, dupa cum a declarat Tampiza in luna februarie.

Grupul petrolier LukOil, al doilea mare producator din Rusia, este prezent pe piata romaneasca prin subsidiara LukOil Romania, care detine peste 300 de benzinarii.

La nivel global, Lukoil a afisat o pierdere neta de 1,6 miliarde dolari in al patrulea trimestru din 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri