McDonald's Romania a inaugurat un nou restaurant in Drumul Taberei, cel de-al 59-lea din tara, in urma unei investitii de circa patru milioane de euro, urmand sa mai deschida alte doua unitati in luna mai, au declarat reprezentantii lantului de restaurante, informeaza NewsIn.
Noul restaurant se intinde pe o suprafata de 375 metri patrati si are un numar de 270 de locuri in zona lobby si circa 60 pe terasa.

Directorul de comunicare al companiei, Cristian Savu, a declarat, pentru NewsIn, ca McDonald's Romania va mai deschide, in acest an, alte doua unitati, la Sibiu, pe 1 mai, si la Piatra Neamt, la jumatatea lunii mai.

"Pentru restaurantul din Drumul Taberei am alocat patru milioane de euro, acesta beneficiind de cele mai noi servicii pentru clienti, precum comenzi electronice si spatiu de joaca pentru copii, dotat cu echipamente sportive. In celelelate doua unitati pe care le vom deschide in luna mai, la Sibiu si Piatra Neamt, nu vom mai investi la fel de mult", a spus Cristian Savu.

Dupa inaugurarea unitatilor din Bucuresti, Sibiu si Piatra Neamt, numarul restaurantelor McDonald's din Romania va ajunge la 61.

Reprezentantii McDonald's Romania declarau, la inceputul lui 2009, ca in cursul acestui an vor fi deschise sase restaurante, care vor asigura 600 - 700 locuri de munca, trei dintre ele urmand sa fie inaugurate in luna martie.

McDonald's Romania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 400 milioane euro, cu aproape 100 de milioane euro mai mult fata de 2007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri