Casa de avocatura locala Badea & Asociatii si firma Clifford Chance, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de profil, au fuzionat incepand cu 1 mai, dupa ce au functionat in asociere incepand cu 2006.
Biroul Clifford Chance din Bucuresti va opera sub numele Badea Clifford Chance si va continua sa fie condus de Daniel Badea in calitate de Managing Partner.

Daniel Badea, responsabil pentru practica de Banking si Piete de Capital, si Nadia Badea, responsabila pentru practica de Real Estate si Achizitii si Fuziuni, vor deveni astfel primii romani global equity partners intr-o firma din Magic Circle.

"Fuziunea cu Clifford Chance consolideaza peste 7 ani de colaborare excelenta, bazata pe standarde, clienti si abordari comune, si ofera firmei o platforma impresionanta pentru a continua dezvoltarea in Sud-Estul Europei", a mentionat Daniel Badea.

Clifford Chance a deschis un birou in Bucuresti in iunie 2006 pe baza asocierii cu Badea & Asociatii, anticipand ca fuziunea se va realiza in urmatorii trei ani. Badea & Asociatii a fost fondata in anul 2002 de catre Daniel Badea si Nadia Badea. Biroul din Bucuresti are in prezent patru parteneri si 50 de avocati.

Clifford Chance este prezenta in Europa Centrala si de Est inca din anul 1991, cand a fost infiintat biroul din Moscova. De atunci, prezenta regionala a crescut in mod constant, ajungand astazi sa cuprinda 36 de parteneri si peste 320 de avocati in birourile din Bucuresti, Budapesta, Moscova, Praga, Varsovia si Kiev. La nivel global firma are 30 de birouri in 21 de tari si peste 3800 de avocati.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri