DAAS Romania, companie care activeaza pe piata de echipamente si utilaje pentru industria hoteliera, vizeaza in acest an o cifra de afaceri de circa 25 milioane de euro, cu 25% mai mult fata de afacerile inregistrate in 2008.
"Cresterea estimata pentru anul in curs se bazeaza pe rezultatele din primul trimestru si pe semnalele pe care le avem din piata. In momentul de fata avem in derulare proiecte demarate acum un an sau doi. Economia se va stabiliza in urmatorii doi ani, iar potentialul investitional pe pietele HoReCa si retail din Romania este foarte crescut", a declarat, citat de NewsIn, directorul de vanzari al DAAS Romania, Adrian Craioveanu.

De asemenea, compania vizeaza pana in 2013 atingerea unei cote de 34% din piata echipamentelor pentru utilajele frig comercial din Romania.

In plus, pentru perioada 2009–2013, DAAS Romania are drept obiective intrarea pe pietele de profil din Europa de Est si Sud-Est, in tari precum Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria si extinderea domeniilor de activitate, mai exact patrunderea pe segmentele de patiserie, cofetarie, panificatie si prelucrarea carnii.

Reprezentantii companiei declarau la inceputul anului ca vizeaza atingerea unei cote de piata de 40% in calitate de furnizor de echipamentele HoReCa si 25% pentru sectorul de retail.

Anul trecut, cifra de afaceri a furnizorului a fost de circa 20 milioane de euro, in usoara crestere fata de cele 19 milioane inregistrate in anul 2007. Compania DAAS activeaza pe piata locala de 15 ani si este unul dintre principalii jucatori in domeniile solutiilor si echipamentelor destinate sectoarelor HoReCa si retail din Romania.

Totodata, furrnizorul de echipamente este unic importator in Romania al grupului Epta, pentru frig comercial, Cefla in ceea ce priveste rafturile pentru spatii comerciale, Ubert, Mareno, Fruilinox, Oem, Lainox (echipamente bucatarii profesionale), Frigomeccanica (baruri profesionale) si Piazza (accesorii pentru bucatarie).

DAAS a furnizat echipamente de bucatarie pentru unele dintre cele mai cunoscute lanturi de fast- food-uri: Spring Time, KFC, Pizza Hut. De asemena, printre partenerii companiei se numara Real, Cora, Auchan, Billa, Mega Image/Delhaize, Primavara, InterEx, Unicarm si Carrefour Express.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri