Hidrotek International, unic reprezentant Jacuzzi in Romania, a deschis un Mastershowroom de 600 metri patrati in Bucuresti, dupa o investitie de 310.000 euro.
"Deocamdata nu vom mai investi in deschiderea de noi showroom-uri sau in extinderea retelei existente. Investitiile majore vor fi facute in activitatea de promovare si optimizare a firmei", a declarat, citat de NewsIn, Lucian Azoitei, director general al companiei.

Hidrotek International a avut in anul 2008 o cifra de afaceri de 1.100.000 euro, in crestere cu 20% fata de 2007. Profitul pe anul 2008 a fost, potrivit lui Lucian Azoitei, de 150.000 de euro, toti banii fiind reinvestiti in companie.

Cu toate ca firma a inregistrat o scadere cu aproximativ 10% a vanzarilor in primul trimestru, conducerea companiei considera ca pana la sfarsitul anului situatia se va schimba.

"Avem o scadere a vanzarilor de aprox 10%, dar acest lucru nu este neaparat ingrijorator datorita faptului ca ne adresam clientilor finali, cu preponderenta, iar aceasta scadere poate fi recuperata oricand", a adaugat directorul general al Hidrotek International.
Colaborarea dintre Jacuzzi si Hidrotek International a inceput in anul 2005.

"Am indentificat o oportunitate de colaborare la cererea unui client care, locuind foarte multi ani in SUA, a solicitat expres sa aiba produse originale Jacuzzi originale in casa. La vremea respectiva, prezenta Jacuzzi in Romania era slab reprezentata. Am luat legatura cu ei si dupa un timp am reusit sa luam distributia in Romania. Pe baza rezultatelor foarte bune am trecut la urmatoarea faza, aceea de a deveni agentul lor pentru Romania", a mai precizat Lucian Azoitei.

Hidrotek International face parte din grupul Pazo si are 11 dealeri in tara.

Jacuzzi, lider mondial in materie de cazi cu hidromasaj si, totodata, inventatorul acestora, este prezent pe piata din Romania din anul 2003.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri