Casa de avocatura Deli&Asociatii: Peste 50% din solicitari au legatura cu insolventa

In contextul economic actual multe companii de pe piata romaneasca sunt nevoite sa-si restructureze afacerile sau sa se reorganizeze.
Mai mult de 50% dintre solicitarile de consultanta juridica venite in ultimul timp din partea clientilor casei de avocatura Deli&Asociatii au fost cazuri de insolventa, spune Andreea Deli-Diaconescu, partener in cadrul firmei de avocatura.

Astfel, ponderea acestui segment in totalul veniturile companiei va depasi 35% din cifra de afaceri.

“Interesul companiilor pentru contractarea serviciilor de consultanta legala in materie de insolventa a crescut semnificativ in ultima perioada. Mai mult de jumatate dintre solicitari au legatura cu aceasta materie si estimam o crestere, pe acest segment, la un nivel de peste 35% din cifra de afaceri”, a precizat Andreea Deli-Diaconescu, partener la Deli&Asociatii.

Casa de avocatura Deli&Asociatii anunta cooptarea avocatului Madalina Scurtu (foto), in calitate de partener.

Cu o experienta de sapte ani pe piata serviciilor de avocatura, Madalina Scurtu este specializata in drept comercial, drept civil si in dreptul proprietatii intelectuale, coordonand, de asemenea, numeroase proiecte in materia insolventei si in domeniul dreptului administrativ. Anterior, Madalina Scurtu a activat in cadrul societatii de avocatura Tuca, Zbarcea&Asociatii.

“Apeleaza la serviciile noastre companii aflate in dificultate, care doresc sa inteleaga regulile, avantajele si riscurile unei proceduri de reorganizare judiciara. In astfel de cazuri este necesara implicarea unei echipe deja formate, cu specialisti din mai multe domenii cum ar fi avocatura, serviciil financiare, evaluarea, consultanta de management, iar in cadrul parteneriatului Riff Holding – Deli&Asociatii dispunem de o astfel de echipa”, a completat Madalina Scurtu.

Casa de avocatura Deli&Asociatii a fost lansata la inceputul acestui an in parteneriat cu Riff Holding International. Pentru a permite atragerea de noi parteneri, Deli&Hliboceanu isi schimba denumirea in Deli&Asociatii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri