Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ofera la vanzare prin licitatie cu strigare un numar de 4.247.620 actiuni, reprezentand 50,86% din capitalul social al Industrializarea Laptelui SA.
Potrivit anuntului AVAS, pretul de pornire al licitatiei este de 0,5583 lei pe actiune, iar valoarea pachetului de actiuni oferit la vanzare este de 2.371.446 lei, conform NewsIn.

Pentru participarea la licitatie este obligatorie cumpararea Dosarului de Prezentare, depunerea taxei de participare la licitatie si depunerea garantiei de participare, conform cerintelor din Dosarul de Prezentare. Garantia de participare este de 84.952 lei.
Licitatia cu strigare va avea loc in data de 23 iunie la sediul AVAS.

Industrializarea Laptelui SA Bistrita are ca principala activitate inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. Structura actionariatului este impartita intre AVAS (50,86%), SCIL Bistrita (10,19%), persoane fizice (38,63%) si persoane juridice (0,30%).

Capitalul social al firmei este de 835.082,500 lei, iar valoarea nominala a actiunii este 0,10 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri