Live Text- Dezbatere Wall-Street

Este acum cel mai bun moment in care o afacere poate fi vanduta? Ce metode pot fi folosite pentru a creste valoarea companiei inainte de vanzare? Cumparatorii strategici sau fondurile de investitii? Ce prefera antreprenorii romani? Aceasta sunt doar cateva dintre intrebarile carora le vom cauta raspuns joia viitoare, 28 mai, in cadrul M&A Outlook, 2009.

Trimiteti intrebarile dumneavoastra, la care invitatii M&A Outlook 2009 vor raspunde pe parcursul conferintei din 28 mai sau aici, in cadrul Live Text Wall-Street.

Invitatii pe tema "Conferinta M&A Outlook 2009"

  • Anca BIDIAN Anca BIDIAN Kiwi Finance
  • Charles SIMPSON Charles SIMPSON Saffery Champness
  • Mike BISHOP Mike BISHOP Smith & Williamson
  • Doru LIONACHESCU Doru LIONACHESCU BT Capital Partners
  • Beatrice ONICA-JARKA Beatrice ONICA-JARKA Cunescu Balaciu Asociatii
  • Ioana FILIPESCU Ioana FILIPESCU Raiffeisen Investment
  • Anca IONESCU Anca IONESCU GED
  • Tony ROMANI Tony ROMANI
  • Mihai SFINTESCU Mihai SFINTESCU 3TS Capital Partners
  • Marian TESCARU Marian TESCARU Altria Capital
  • Marius STANCESCU Marius STANCESCU Riff Holding International
  • Claudiu VRINCEANU Claudiu VRINCEANU Moderator

Dezbateri pe tema: Conferinta M&A Outlook 2009

Intrebare trimisa de State Lucia pe 24 Mai 2009 ora 15:37
1. In opinia mea cred ca Romania se va redresa economic daca cei cu potential financiar ar redeschide ramuri din industrie care au fost desfiintate abuziv. Accent mai mare pe agricultura si pe turism. Sa lasm importurile ! Sa imtocmim piata de desfacere cu produsele noastre .Credeti ca se poate? Cei care au un loc de munca au ramas putini pe langa cei care someaza. Sacul a ajuns "la fund" . Urez succes participantilor la conferita ! Punerea urgenta in practica a solutiilor viabile pentru un trai decent.

La aceasta intrebare inca nu a fost dat un raspuns.

Intrebare trimisa de Mariana Almasan pe 22 Mai 2009 ora 20:27
2. Cum poti sa atragi un investitor, cand vrei sa vinzi un teren?

La aceasta intrebare inca nu a fost dat un raspuns.

Intrebare trimisa de Visan Alina-Mariana pe 22 Mai 2009 ora 17:57
3. In privinta atragerii unui investitor in domeniul leasing-ului auto as dori sa aflu raspunsul urmatoarelor intrebari: Care sunt pasii urmariti? Care sunt conditiile ca o firma de leasing auto sa fie acceptata/preluata de un potential investitor?sau sa fuzioneze ? Care este valoarea proiectelor?

La aceasta intrebare inca nu a fost dat un raspuns.

Intrebare trimisa de dan campean pe 21 Mai 2009 ora 12:45
4. Romania si locuitorii sai fac parte din economia CE.De ce bancile prezente pe piata romaneasca au dobanzi mult mai mari fata de cele de la filialele lor din tarile de bastina?

La aceasta intrebare inca nu a fost dat un raspuns.

Intrebare trimisa de Crismaru Eugen pe 21 Mai 2009 ora 12:00
5. Sunt consilier juridic de profesie si am lucrat in ultima perioada in special in domeniul recuperarilor de debite.As dori sa-mi infiintez propria mea societate de colectare debite si recuperari de creante si caut un investitor interesat in acest sens.Consider ca in actuala perioada,in plina criza economica,acesta reprezinta un domeniu de activitate deosebit de profitabil,in conditiile cresterii numarului de debitori rau-platnici si a cuantumului sumelor de recuperat,pe ansamblu. Ce trebuie sa fac pentru a gasi pe cineva interesat de acest domeniu si a demara impreuna aceasta afacere? In ceea ce ma priveste,pot pune la dispozitie intreaga mea capacitate,forta de munca,pregatire si experienta in domeniu. Va multumesc, Cu stima,consilier juridic Eugen Crismaru.

La aceasta intrebare inca nu a fost dat un raspuns.

Intrebare trimisa de Rodica Chirculescu pe 21 Mai 2009 ora 11:47
6. Care este tendinta pe piata farma si a serviciilor medicale in Romania? Ar fi interesant si un top general al fuziunilor si achizitiilor importante din Romania ultimilor ani.

La aceasta intrebare inca nu a fost dat un raspuns.

Intrebare trimisa de Robert A. pe 21 Mai 2009 ora 10:54
7. Vom mai vedea in Romania tranzactii de tipul Rompetrol-KazMunaiGas sau BCR-Erste?

La aceasta intrebare inca nu a fost dat un raspuns.

Intrebare trimisa de antonescu tudor pe 19 Mai 2009 ora 08:51
8. In aceasta perioada de criza,,,Oare Bancile nu au nevoie de lichiditati?,, Posed 2 instrumente bancare inregistrate ca drepturi intelectuale de autor care, SIGUR pot atrage multi clienti si foarte multi bani.Aceste servicii bancare pot relansa piata imobiliara de constructii,a bunurilor de consum,etc. Am trimes oferta mea de cesionare sau de vanzare a acestor servicii la mai multe banci si acestea fara sa cunoasca esenta acestora, NU am primit niciun raspuns. DE CE? Inertie,imobilism sau au considerat ca,este o ineptie,o utopie?Chiar si din curiozitate..... DECI,aceasta este intrebarea:,,Bancile au sau nu nevoie de lichiditati??? Restul e tacere... Anticipat, VA MULTUMESC,pentru un eventual raspuns prin e-mail sau la tel.:0768706069. Tudor.

La aceasta intrebare inca nu a fost dat un raspuns.

Adreseaza o intrebare pe tema: Conferinta M&A Outlook 2009

Setari Cookie-uri