Alti peste 2.500 de timiseni vor fi disponibilizati in urmatoarele trei luni, cei mai multi angajati care urmeaza sa isi piarda locurile de munca activand in firme care au ca domenii de activitate fabricarea de echipamente electrice, incaltaminte sau componente auto.

Cei mai multi angajati care vor intra in somaj in luna iulie- 700 - lucreaza la Delphi Packard Romania, fabrica avand ca domeniu de activitate fabricarea echipamentelor electrice si electronice auto, la Sannicolau Mare, potrivit NewsIn.

Flextronics Romania Timisoara (fabricarea echipamentelor electronice) va concedia peste 500 de angajati in luna august, iar fabrica de incaltaminte Rilug va trimite in somaj aproape 300 de persoane. In total, in judetul Timis, in lunile iunie, iulie si august vor fi disponibilizati 2.684 de persoane.

Potrivit Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Timis, numarul celor care au ramas fara loc de munca se apropie de 10.000, iar in luna iunie reprezentantii AJOFM spun ca rata somajului va trece de trei la suta in judetul Timis.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri