Consiliul Judetean Iasi a anuntat ca 16 firme au depus oferte financiare pentru a reabilita DJ 208 Neamt-Iasi-limita judetului Suceava, de 42 kilometri, proiect castigat in cadrul Programului Operational Regional, cu o valoare de 18,1 milioane euro.
"54 de firme au achizitionat caietul de sarcini pentru licitatie, dar au depus oferte 17 firme si asociatii de firme. A fost descalificat un singur participant - Asociatia SC Euroconstruct Group SRL Iasi & SC Selina SRL Oradea - deoarece nu a depus scrisoarea de garantie bancara, document obligatoriu solicitat pentru a putea participa la licitatie", a declarat purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Iasi, Sebastian Tataru, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, valoarea totala a proiectului este de 60,8 milioane lei, fondurile europene nerambursabile fiind de 50 milioane lei. Obiectivul general al proiectului este sa asigure o crestere economica echilibrata a zonelor cu dezvoltare structurala deficitara din Regiunea Nord-Est, DJ 208 tranzitand localitatile Mircesti, Halaucesti, Mogosesti-Siret, Stolniceni-Prajescu, Valea Seaca si Lespezi. Grupul tinta al proiectului este de aproape 35.000 de locuitori ai celor sase comune.

Conform CJ Iasi, firmele care au depus ofertele sunt atat din tara, din Timisoara, Iasi, Bucuresti, Bacau si Constanta, dar si din strainatate, respectiv din Spania, Ungaria si Israel.

Cele 16 firme sunt SC Sorocam SRL, Asocierea Alpine Bau GmbH & SC Cominco SA, SC Vega 93 SRL, Shapir Structures 1991 Ltd Israel, Asocierea SC Henglmin SRL & Gebruder Haider, Asocierea Eurovia C.S. SA & SC Viarom Construct SA, SC Spedition UMB SRL, Asocierea SC Ted Construct SRL & SC Star T&D SRL, SC Vectra Service SRL, Sedesa Obras Y Servicios SA Valencia, Asocierea Peyber Hispanica SL Madrid & SC ALDP SA, SC Tehnologica Radion SRL, Nemzetkozi Betonut (Ungaria), Asocierea Jaop Sociedade de Empreitadas SA & SC Moldotrans Auto SA, SC PA&CO International SRL, Asocierea Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta & SC Aspharom SRL.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri