Marti, 26 mai 2009, incepe cea de-a 4-a editie a celui mai important congres dedicat viitorului sistemului de sanatate din Romania ce are ca scop imbunatatirea calitatii, sigurantei si eficientei in practica medicala.
E-health 2009, ii va avea ca invitatii speciali pe Ion Bazac, Ministrul Sanatatii si Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, iar Belgia si Olanda vor fi reprezentate la Bucuresti de doi experti e-health.

Principalele teme de discutie vor fi: solutii E-Health pentru managementul bolilor cornice, evidenta electronica a pacientilor; telemedicina virtual, servicii mobile de E-Health, tehnologii de networking pentru monitorizare clinica, Consultatii, post- spitalizare, medicina clasica si integrarea E-Health: perspectiva medicilor de familie sau informatizarea spitalelor si clinicilor private.

Primarul Capitalei va discuta efectele deciziei Guvernului de a descentraliza administratia, trecand spitalele in portofoliul Primariilor. Evenimentul este organizat de Tarus Media in colaborare cu editia in limba romana a British Medical Journal.

Dr Jacob Hofdijk, presedinte, European Federation for Medical Informatics, Olanda si Christian Marolt, director executiv si redactor sef, Healthcare IT management, European Association of Healthcare IT Managers se alatura expertilor e-health care au confirmat prezenta la eveniment.

Christian Marolt, va modera plenara dedicata tendintelor si provocarilor pe piata europeana de e-health. El este secretar general al European Association of Healthcare IT Managers.

Experti din Austria, Belgia, Marea Britanie, Germania, Ungaria, Belgia, Olanda si Romania, directori de spitale, clinici private, medici, farmacisti, reprezentanti ai celor mai importante businessuri din Romania vor participa activ la dezbaterile privind modalitatile de implementare a sistemelor de E-Health, din perspectiva propriilor nevoi.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri