OMV va deschide, la 1 iunie, doua benzinarii pe autostrada Bucuresti-Constanta, km 66+800, a comunicat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

"Conducatorii auto vor avea la dispozitie, pe ambele sensuri de mers ale autostrazii, o statie de carburanti cu patru pompe de alimentare, una dintre acestea fiind pompa de debit mare. In cadrul statiei de carburanti sunt asigurate cele cinci tipuri de produse existente in prezent in consum la nivel national – trei tipuri de benzina si doua tipuri de motorina. Pavilionul comercial este prevazut cu un magazin de vanzare a pieselor si accesoriilor auto precum si cu un spatiu de tip fast – food – cafenea", se arata in comunicatul companiei, citat de NewsIn.

CNADNR a atribuit anul trecut, prin licitatie, amplasarea statiilor de carburanti la km 66+800 OMV Romania, iar in noiembrie 2008 a fost incheiat Contractul de „Concesiune lucrari si servicii necesare asigurarii alimentarii cu carburanti a mijloacelor de transport rutier care tranziteaza autostrada A2, in calitate de concesionar. Contractul, in valoare de 2.484.058 euro, are o durata de concesiune de 20 ani.

Potrivit reprezentantilor companiei de drumuri, ca urmare a analizei documentatiei, a fost dat aviz favorabil, in prima jumatate a lunii februarie, pentru inceperea de catre OMV a amplasarii statiilor mobile pana la jumatatea lunii martie, iar a celor permanente pana la inceputul lunii august.

Companiile care vor avea benzinarii pe Autostrada Soarelui sunt Rompetrol la km 88 si 139, Petrom la km 111 si OMV la km 49 si 66.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si