In urma cu cateva zile, Kia Motors, imporatorul modelelor Kia in Romania a lansat intr-o locatie de exceptie (Delta Dunarii), noul Rio, care are design complet schimbat si se detaseaza de stilul conservator al versiunii precedente.

Conceptul noului Rio a fost dezvoltat de echipa de design Kia pentru a deveni noul punct de referinta in gama masinilor de oras Kia si sa satisfaca nevoile clientilor de versatilitate, confort si spatiu.

Noul Rio, va fi disponibil in doua variante de caroserie - 5 usi hatchback si 4 usi sedan si doua niveluri de dotari (LX si EX).

In ceea ce priveste motorizarile, Kia propune doua motoare pe benzina (de 1.6l si 1.4l) cu transmisii manuale sau automate.

Mai mult, pentru prima data in gama Rio, Kia vine cu o motorizare diesel de 1,5 litri, cu transmisie manuala si turbina cu geometrie variabila ce livreaza cele mai bune performante din clasa sa.

Noul Rio hatch-back are o lungime de aproape 4 metri, iar berlina este mai lunga, cu aproape 24 de centrimetri care are un profil de "notch-back" elegant si distinct.

Mai inalt, mai lat si mai scurt (in varianta cu cinci usi) decit modelul pe care il inlocuieste, noul Rio beneficiaza de un ampatament mai lung si de o caroserie imbunatatita pentru a oferi un habitaclu mai spatios decit in varianta anterioara.

Confortul este asigurat in primul rand de scaune, care combina confortul superior cu dimensiunile generoase pentru soferii si pasagerii de toate dimensiunile.

Scaunul soferului poate fi dotat cu reglare pe inaltime in doua directii pentru pernele scaunelor fata si spate si cu o cotiera reglabila la care pot fi adaugate (optional) tetiere active pentru protectie impotriva socului cervical, in cazul unei coliziuni.

Ambele scaune fata pot fi dotate optional cu incalzire electrica.

Tetierele reglabile manual sunt dotari standard pentru ambele scaune fata, iar pentru bancheta se ofera trei tetiere cu reglare manuala.

Volanul cu trei spite poate fi reglat pe inaltime si incadreaza ergonomic grupul de instrumente.

Optional, puteti dispune de un computer de parcurs care ofera o gama variata de informatii, inclusiv viteza medie de deplasare, distanta parcursa, nivelul combustibilului si distanta ramasa pina la epuizarea combustibilului.

In dotarea standard, noul Kia Rio atat sedanul cat si hatch-back-ul au un pret CIP de aproximativ 8.000 de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri