ArcelorMittal Galati schimba directorul general

Combinatul ArcelorMittal Galati va avea un nou director general, Augustine Kochuparampil, actualul CEO, urmand sa fie transferat la conducerea unui alt combinat al companiei, in Cehia, potrivit NewsIn.

"Nu am primit o confirmare oficiala, dar am aflat pe surse ca actualul director general al combinatului, Augustine Kochuparampil, va fi inlocuit cu Thierry Le Gall. Augustine Kochuparampil va pleca in Cehia, la combinatul ArcelorMittal din Ostrava, unde va detine, de asemenea, functia de CEO", a declarat preseditele sindicatului Solidaritatea din combinatul galatean, Gheorghe Tiber.

Purtatorul de cuvant al companiei siderurgice de la Galati, Dorian Dumitrescu, a spus ca nu poate comenta, deocamdata, pe acest subiect.

Thierry Le Gall este reprezentantul Grupului Arcelor Mittal pentru Europa de Est.

Augustine Kochuparampil a devenit CEO ArcelorMittal Galati dupa iesirea la pensie, la data de 30 septembrie 2006, a fostului director general, Kumar Arun Prasad Singh.

ArcelorMittal este cea mai mare companie de otel din lume, avand circa 300.000 de angajati in peste 60 de tari.

In Romania, compania controleaza combinatele de la Hunedoara si Galati, producatorii de tevi din Roman si Iasi, operatorul portuar Romportmet Galati si filiala locala a companiei de constructii ArcelorMittal Construction.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Un mare retailer reciclează produsele de îngrijire personală și a locuinței
Setari Cookie-uri