Avicola Iasi (AVIM), firma detinuta de omul de afaceri Gigi Becali, a obtinut un profit net de 741.000 lei, in primele trei luni ale acestui an, de aproape trei ori mai mare decat rezultatul din perioada similara din 2008, in timp ce afacerile s-au comprimat cu 27%.

In primele trei luni ale anului trecut, Avicola Iasi a avut un profit net de 258.400 lei. Afacerile sale s-au cifrat la 8,31 milioane lei (milioane euro), in primul trimestru, in scadere cu 27% fata de nivelul inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, cand acestea erau de 11,37 milioane lei.

Avicola Iasi este specializata in cresterea pasarilor pentru carne si oua, industrializarea carnii de pasare, producerea de nutreturi combinate, prelucrarea carnii de pasare si deruleaza operatiuni de achizitie de cereale pentru producerea furajelor.

Societatea este detinuta de omul de afaceri Gigi Becali, care controleaza 85,07% din capitalul social. Cotatia din piata a unei actiuni Avicola Iasi este de 1,40 lei, potrivit nivelului la care a fost tranzactionata pe 18 mai pe piata Rasdaq, ceea ce confera companiei o capitalizare de 16,5 milioane lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si