PricewaterhouseCoopers numeste doi noi parteneri

Compania de audit si consultanta PricewaterhouseCoopers (PwC) Romania l-a numit pe Mihai Anita partener in cadrul Departamentului de Audit Financiar - Retail si pe Ruxandra Stoian partener in departamentul de Consultanta Fiscala si Juridica - Servicii de Consultanta in Resurse Umane.
Mihai Anita este membru al ACCA UK si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania. A absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti si este licentiat in inginerie aerospatiala. Acesta este specializat in retail si FMCG si va conduce departamentele de Audit Financiar Retail/FMCG si servicii pentru companiile mici si mijlocii.

Ruxandra Stoian lucreaza la PwC Romania din 1997 si conduce departamentul de Consultanta in Resurse Umane.

PricewaterhouseCoopers ofera servicii de audit financiar, consultanta fiscala si consultanta pentru afaceri, specializate pe diferite sectoare. Are peste 155.000 de angajati in 153 de tari.

PricewaterhouseCoopers este prezenta pe piata romaneasca din 199. Compania a inregistrat in Romania, in anul financiar care s-a incheiat la 30 iunie 2007, o cifra de afaceri de 40,5 milioane dolari.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri