Compania austriaca de transport de marfa si logistica Gebruder Weiss Romania a investit 15 mil. euro intr-un nou terminal logistic, amplasat pe autostrada Bucuresti – Pitesti, in care vor fi relocate activitatile din Bucuresti.
“Relocarea in noua cladire are avantajul unei zone logistice mai extinse si a unor tehnologii mai avansate, a declarat Viorel Leca, directorul general al Gebruder Weiss Romania.

Noua locatie cuprinde circa 8.500 mp pentru spatii de depozitare, 2.500 mp pentru spatii de cross-docking si 1300 mp de birouri pentru 100 angajati.

''Am achizitionat, de asemenea, un teren in zona Aradului in vederea unei dezvoltari ulterioare a infrastructurii. Ne-am mutat intr-o cladire inchiriata pana cand noua cladire va fi construita. Acest pas intermediar este necesar ca urmare a dezvoltarii rapide regionale'', a declarat managerul regional al companiei, Thomas Moser. Potrivit acestuia, compania a deschis si doua noi puncte de lucru la Bacau si Sibiu.

Compania austriaca de transport de marfa si logistica Gebruder Weiss este unul dintre cei mai mari furnizori de transport si logistica, detinand in prezent 129 de centre la nivel mondial, 250.000 metri patrati de spatii de depozitare si efectuand 7,3 milioane de expedieri pe an.

Compania a anuntat ca in acest an va investi in Europa Centrala si de Est 34 de milioane de euro, urmand ca pana in 2011 nivelul investitiilor sa creasca pana la 100 de milioane de euro. Transportatorul austriac a intrat pe piata romaneasca in urma cu opt ani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Gebruder Weiss lanseaza serviciul de livrari la domiciliu in Romania