Salans a incheiat o alianta strategica cu Pinsent Masons, care are peste 1200 de avocati in intreaga lume, in urma careia acestea isi vor extinde aria de acoperire si capacitatea de a oferi servicii in Europa, regiunea Golfului si Orientul Indepartat, a anuntat Biroul Salans din Bucuresti.
Potrivit firmei internationale de avocatura Salans, aducerea laolalta a peste 1.800 de avocati din 18 tari reprezinta pentru cele doua firme a ocazie de a gestiona proiecte internationale majore. Printre avatantajele aliantei se numara resurse sporite pentru proiecte comune si acces la experti care cunosc in profunzime legislatia locala, anunta NewsIn.

"Experienta lor (Pinsent Masons - n.r.) o completeaza pe a noastra, astfel ca acum vom avea capacitatea de a oferi clientilor resurse mult mai importante in industrii si jurisdictii-cheie, mai ales in Marea Britanie, zona Golfului si Asia", a declarat Stephen Finch, partener la nivel global si presedinte al Consiliului Director Salans.

Salans beneficiaza de o echipa internationala de 750 de avocati in 21 de birouri, situate in orase puternic dezvoltate din punct de vedere economic, pe piete emergente sau cu o crestere economica rapida.

Salans activeaza pe piata de avocatura din Romania de 12 ani si are o echipa de 40 de avocati. Printre cei mai importanti clienti ai sai din Romania se numara The Rompetrol Group, Renault, Delphi, Electrabel, Heitman, A&D Pharma, AIG/Lincoln, Bank Austria Creditanstalt, General Electric Real Estate, Flamingo International, AVIVA, Anchor Group si Bouygues.

Pinsent Masons detine aproximativ 1200 de parteneri si avocati la nivel global si are o prezenta activa la Londra si in Marea Britanie sau in regiunea Asia-Pacific si a inregistrat o crestere spectaculoasa in Dubai, de unde acopera Orientul Mijlociu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri