Potrivit firmei internationale de avocatura Salans, aducerea laolalta a peste 1.800 de avocati din 18 tari reprezinta pentru cele doua firme a ocazie de a gestiona proiecte internationale majore. Printre avatantajele aliantei se numara resurse sporite pentru proiecte comune si acces la experti care cunosc in profunzime legislatia locala, anunta NewsIn.

"Experienta lor (Pinsent Masons - n.r.) o completeaza pe a noastra, astfel ca acum vom avea capacitatea de a oferi clientilor resurse mult mai importante in industrii si jurisdictii-cheie, mai ales in Marea Britanie, zona Golfului si Asia", a declarat Stephen Finch, partener la nivel global si presedinte al Consiliului Director Salans.

Salans beneficiaza de o echipa internationala de 750 de avocati in 21 de birouri, situate in orase puternic dezvoltate din punct de vedere economic, pe piete emergente sau cu o crestere economica rapida.

Salans activeaza pe piata de avocatura din Romania de 12 ani si are o echipa de 40 de avocati. Printre cei mai importanti clienti ai sai din Romania se numara The Rompetrol Group, Renault, Delphi, Electrabel, Heitman, A&D Pharma, AIG/Lincoln, Bank Austria Creditanstalt, General Electric Real Estate, Flamingo International, AVIVA, Anchor Group si Bouygues.

Pinsent Masons detine aproximativ 1200 de parteneri si avocati la nivel global si are o prezenta activa la Londra si in Marea Britanie sau in regiunea Asia-Pacific si a inregistrat o crestere spectaculoasa in Dubai, de unde acopera Orientul Mijlociu.