Deloitte a numit doi noi parteneri in echipa regionala de management , respectiv Alexandru Reff , 33 de ani- partner in Charge al diviziei Tax & Legal din cadrul Deloitte Balcani – si Andrei Burz-Pinzaru, 37 de ani, desemnat Equity Partner in cadrul Deloitte Europa Centrala.
Alexandru Reff s-a alaturat Deloitte imediat dupa absolvirea Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, in 1998. El a contribuit la cresterea rapida a activitatii departamentului de servicii juridice si fiscale din Bucuresti, asistand sute de clienti locali si internationali in proiecte de investitii, achizitii, restructurari si vanzari.

Pregatirea sa profesionala mixta, atat juridica, cat si fiscala, precum si experienta internationala (incluzand un an de activitate in cadrul Deloitte Paris) sunt esentiale pentru asumarea responsabilitatii pentru proiecte multidisciplinare si transfrontaliere.

Sub coordonarea sa, Reff & Asociatii a inregistrat in ultimele 12 luni o crestere cu 25% a veniturilor si cu 40% a volumului de tranzactii asistate, la un total de 700 de milioane de Euro in 2008. Una dintre cele mai mari tranzactii la care a lucrat recent este vanzarea Romtrans catre DB Schenker, in cadrul careia a furnizat asistenta juridica vanzatorului.

Alexandru Reff (foto sus)
a contribuit de asemenea la elaborarea unor proiecte de lege (inclusiv Legea Societatilor Comerciale, Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala), a scris o serie de articole in presa economica si a sustinut prezentari la mai multe evenimente de business. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresi, a primit locul intai la examenul de Barou din anul 2000 si vorbeste in mod fluent limbile engleza si franceza, pe langa limba natala (romana). Experienta mai veche in fiscalitate si concentrarea din ultima vreme pe avocatura de afaceri il recomanda pe Alex pentru a coordona o divizie ce va oferi un nivel superior de integrare intre fiscalitate si drept.

Andrei Burz-Pinzaru (foto jos) lucreaza in cadrul Deloitte de sapte ani, timp in care a avut o contributie semnificativa la rezultatele companiei in domeniul bancar, fuziuni si achizitii si piete de capital. In calitate de Senior Manager la Reff si Asociatii, a fost desemnat lider al echipei specializate in drept bancar si financiar si totodata lider al grupului Tax & Legal Financial Services Industry in cadrul Deloitte Romania.

Anterior, Andrei a lucrat timp de doi ani cu Ernst & Young si societatea de avocati afiliata acesteia si timp de alti trei ani in piata de capital. Expertiza sa pe segmentul serviciilor financiare l-a ajutat sa atraga multe oportunitati noi de afaceri. Printre cele mai recente realizari se numara acordul de finantare de 140 de milioane de euro obtinut de Romstrade, echipa sa furnizand asistenta juridica in timpul negocierilor si incheierii cu succes a contractului cu Credit Suisse. A contribuit la redactarea legii creditului ipotecar si a regulamentelor CNVM in materia securitizarii si obligatiunilor ipotecare.

In prezent, Andrei si echipa sa lucreaza pe trei alte tranzactii de finantare, in valoare cumulata de aproximativ 400 de milioane de Euro (doua mandate pentru restructurarea unor credite si un mandat de project finance). Pe ansamblu, valoarea tranzactiilor de finantare in care Reff si Asociatii a fost implicata incepand din 2007 - fie de partea creditorului, fie a debitorului - depaseste un miliard de euro.

„Desemnarea unui al doilea Partener Deloitte provenit din departamentul de servicii juridice confirma sprijinul sustinut al Firmei pentru dezvoltarea continua a acestor tipuri de servicii. Este, de asemenea, un mesaj pozitiv din partea liderilor companiei, care arata ca actualul climat economic nu impiedica Deloitte sa desemneze noi Parteneri – un semn ca avem cu totii incredere in capacitatea noastra de a ne continua cresterea”, a subliniat Andrei Burz-Pinzaru.

Deloitte Tax furnizeaza asistenta companiilor locale si internationale in diverse aspecte – consultanta strategica in domeniul fiscal, planificare fiscala internationala, impozite directe, revizii fiscale, fuziuni si achizitii, stabilirea preturilor de transfer, impozite indirecte, servicii de detasare internationala, alerte fiscale, servicii de contabilitate si salarizare.

Societatea de avocati afiliata Reff si Asociatii este pe deplin integrata in practica multi-disciplinara de consultanta a Deloitte si afiliata unei retele internationale de cabinete de avocatura si departamente juridice care colaboreaza cu Deloitte in intreaga lume. Avocatii ofera consultanta clientilor din Romania inca din 1998 in diverse aspecte precum fuziuni si achizitii, drept societar si comercial, drept financiar, bancar si piata de capital, imobiliar, finantare de proiect, dreptul muncii, litigii comerciale si fiscale, precum si proprietate intelectuala.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri