In premiera in Romania, revista Capital va lansa, saptamana viitoare, Top 50 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi, un clasament realizat in colaborare cu institutul de cercetare a pietei GFK si care identifica cele mai dorite locuri de munca din Romania.

Criteriile generale care au stat la baza evaluarii companiilor participante la studiu au fost: conditiile de munca oferite angajatilor, calitatea colaborarii in companie, pachetul salarial si conditiile de recreere si dezvoltare profesionala.

La acest studiu au participat peste 100 dintre cele mai importante companii prezente pe piata romaneasca. Dupa analiza datelor s-a descoperit, printre altele, ca nu pachetul salarial si avantajele salariale sunt cele mai importante pentru un angajat, ci calitatea colaborarii, mai exact, respectul cu care este tratat un angajat.

Asa cum i-am obisnuit pe cititori, si acest top, premiera in Romania, ofera multe povesti interesante care dezvaluie o multime din secretele managementului fiecarei firme clasate, declara Adriana Halpert, sef Departament topuri Capital.
Top 50 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi este unul nou care se adauga, incepand din acest an, celorlalte clasamente din colectia Top Capital, Top 300 cei mai bogati romani si Top 100 femei de succes.

Top 50 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi se va distribui doar impreuna cu revista Capital din 29 septembrie, in mod exceptional la pretul de 1,99 RON si gratuit pentru abonati. Conferinta de presa pentru lansare va avea loc marti, 27 septembrie, la Hotel Intercontinental, Sala Florentina, ora 11.00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri