Aproximativ cinci companii cer falimentul firmei de constructii Arcom S.A., companie al carei actionar este in proportie de 71% omul de afaceri George Becali, potrivit dosarelor inregistrate la Tribunalul Bucuresti pana in prezent.
Astfel, prima care a depus dosar pentru deschiderea insolventei Arcom, la Tribunalul Bucuresti, a fost producatorul si transportatorul de beton si beton pompat, Readymix Romania, in data de 27 ianuarie 2009, apoi a urmat in data de 18 februarie 2009, compania de amenajari interioare L&L Prof Construct, conform NewsIn.

Printre firmele care cer falimentul se mai numara si Conizol, Vartaco Comimpex printr-un dosar care dateaza din 21 mai anul curent, precum si ultima companie care a depus dosarul, in data de 29 mai, M.G.B Ambient.

De asemenea, pana acum au mai cerut falimentul aceleiasi firme de constructii companiile Romproed, Peri Romania, Marmur Art si Xenia, insa dosarele depuse de acestea au fost incheiate sau solutionate.

Unul dintre actionarii Arcom S.A , potrivit declaratiei de avere, este omul de afaceri George Becali, care detine 71% din actiunile companiei. De asemenea, acesta detine actiuni la Romes SA (59%), FC Steaua (26%), UM Dragasani (90%) si Avicola Iasi (69%).

Antrepriza Romana de Constructii-Montaj Bucuresti (S.C. ARCOM S.A), este o societate infiintata in anul 1969 si are activitate in domeniul constructiilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
George Becali si nepotul sau, urmariti penal pentru spalare de bani