Un complex hotelier si de relaxare de patru stele, Arsenal Park, construit pe locul fostei fabrici de armament din Orastie, va fi inaugurat, sambata, investitia ridicandu-se la 10 milioane de euro, scrie NewsIn.

Resortul a primit numele de Arsenal pentru ca este construit pe locul unei foste fabrici de armament. Turistii pot dormi pe afetul unui tun, in TAB sau chiar sub pamant, in tuneluri preluate de la armata si transformate in camere luxoase de hotel.

Complexul hotelier de patru stele are o capacitate de 150 de locuri in apartamente si vile. Pachetul minimal de servicii porneste de la 40 de euro pe noapte. Deschiderea Parcului marcheaza finalizarea primei etape dintr-o investitie totala de 20 de milioane de euro, realizata de Bega Grup in acest complex turistic.

În urmatoarea faza de dezvoltare, care va fi finalizata in doi-trei ani, vor fi create un heliport pentru noua elicoptere, un teren de golf care se va intinde pe 30 de hectare, bazine de inot si o zona rezidentiala in care fostele depozite de armament vor fi transformate in vile de lux, dar vor fi pregatite si patide bungee-jumping cu aruncari in gol de pe turnul de apa.

“Resortul este gandit in principal pentru firme, companii, mai ales ca avem o sala de conferinte de 200 de locuri cu dotari de exceptie”, a precizat Marius Cristescu, presedintele Consiliului de Administratie al Bega Grup.

Averea fratilor Cristescu, Emil si Marius, este estimata la 800-820 de milioane de euro. Cei doi si-au inceput afacerile in anii 90, cu exploatarea resurselor naturale si detin, printre altele, una dintre cele mai importante firme care se ocupa cu industria forajului de titei si gaze. Fratii Cristescu au afaceri si in domeniile imobiliar, comert si turism.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Antreprenor: E greu in Romania sa-ti transformi visele in realitate