Producatorul Caroli Foods a investit circa 50.000 de euro pentru recuperarea retetei originale din 1935 si a cercetarii asociate cu lansarea Salamului de Sibiu, produsul urmand a fi disponibil intr-un numar limitat de locatii in prima faza, anunta compania
"Caroli Foods lanseaza un produs intr-o editie limitata, care respecta exact reteta originala din 1935 a celebrilor frati Dozzi", a declarat vicepresedintele comercial Caroli Foods, Andrew Taylor.

Potrivit reprezentantilor producatorului, ideea de lansare a produsului Salam de Sibiu 1935 a fost luata acum un an de zile, insa numai dupa testarea succesiva a produsului, acesta a fost lansat pe piata.

De asemenea, reprezentantii Caroli au mentionat ca procesul de fabricatie dureaza 90 de zile, iar ingredientele folosite, precum carne de porc, condimente naturale si sare sunt naturale.

Caroli Foods este unul dintre principalii producatori de mezeluri de pe piata autohtona. Grupul produce cinci marci de mezeluri, si anume Maestro, Caroli, Gourmet, Primo si Familia. Compania are doua fabrici la Pitesti, cu o suprafata de productie de peste 18.000 de metri patrati.

Grupul Caroli Foods este in principal format din companiile Caroli Prod 2000, T.C. Affaires, Indicarf S.A si Maestro Industries si are in prezent aproximativ 1.200 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Setari Cookie-uri