Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul Donau Chem, fostul Combinat Chimic Turnu Magurele, impotriva sentintei de deschidere a procedurii insolventei, a anuntat casa de avocatura Bostina si Asociatii.

Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul declarat de Donau Chem, impotriva sentintei de deschidere a procedurii insolventei, a modificat sentinta Tribunalului Teleorman prin care se deschisese aceasta procedura si a respins cererea de deschidere a procedurii insolventei.

Tribunalul Teleorman a deschis procedura de insolventa a Donau Chem la data de 16 februarie 2009 la solicitarea creditoarei AMT Service pentru o creanta de 35.395,79 lei.

"Am avut incredere intr-o solutie favorabila in recurs (...) fostul Combinat Chimic Turnu Magurele este o societate comerciala solida, cu 1000 de salariati si peste 200 de clienti", a declarat avocatul Bogdan Paraschiv.

Bostina si Asociatii a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 16,67 milioane euro si peste 130 de avocati si colaboratori. Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 13 mari orase din Romania, Bostina si Asociatii a stabilit in 2007 un parteneriat si cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Sierra Quadrant: Firmele romanesti se ingroapa in datorii