Noul magazin Debenhams din Bucuresti are o suprafata de aproape 1.000 mp si prezinta colectii pret-a-porter semnate de designeri precum Julien Macdonald, Jasper Conran sau John Rocha, alaturi de cele ale brandurilor proprii Red Herring, Mantaray, Maine, Materinity etc.

De la lansarea brandului in Romania, in martie 2007, numarul magazinelor operate de Rafar in Romania si Republica Moldova a ajuns la sapte unitati (Bucuresti –Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City; Constanta –City Park; Cluj –Polus Center; Oradea –Lotus Center; Chisinau –MallDova), iar suprafata lor totala depaseste 11.000 mp.

Rafar, divizia de fashion a grupului RTC, numara in prezent 28 de magazine, cu o suprafata totala de peste 15.000 mp. Rafar are drepturi de franciza si reprezentare pentru marcile Debenhams, Aldo, Olsen, Mandarina Duck, Sacoor Brothers, Kanz, Pablosky, Toi&Moi, Forever 18, Bijoux Terner, J.Press, Bally, Bruno Magli si Fratelli Rossetti.

RTC Holding, unul dintre cele mai mari grupuri de retail, distributie si servicii din Romania, are in prezent noua divizii: Diverta (retail de carte, jocuri video, muzica, film, IT si papetarie), Rafar (retail haine, incaltaminte si cosmetice in franciza), Proffice (distributie de produse office), Ramiro (distributie de carte, media si jucarii), Sistec (dezvoltare si integrare solutii software), TCE-Curiero (cargo, curierat), Flaro (productie subansamble de plastic, mobilier si produse de birou), Rimobi (dezvoltari si proprietati imobiliare) si respectiv Sebra (francize din industria ospitalitatii).