Monica Constantinescu a fost promovata in functia de director financiar al producatorului Danone Romania, dupa o experienta profesionala de cinci ani in cadrul grupului.

Monica Constantinescu (foto) face parte din echipa Danone din anul 2004, cand a ocupat pozitia de sef al departamentului de control financiar. In ianuarie 2008 a fost promovata pe postul de manager financiar, functie pe care a detinut-o pana anul acesta. In calitate de director financiar, Constantinescu se ocupa de coordonarea intregului departament financiar, fiind in acelasi timp si membru in Consiliul Director al Danone Romania.

“Materializarea asteptarilor mele si a obiectivelor departamentului pe care il conduc sunt strans legate de cooperarea si buna functionare a echipei. Imi doresc ca impreuna, sa mentinem trendul ascendent al rezultatelor financiare din ultimii ani si sa depasim constrangerile impuse de situatia de criza economica, prin care suntem nevoiti sa trecem”, declara Monica Constantinescu.

Noul director financiar al Danone Romania si-a inceput cariera in anul 2000, ca asociat asistent la PricewaterhouseCoopers. In 2003, Monica Constantinescu a fost promovata in functia asociat senior, iar in anul 2004 a devenit asistent manager. Constantinescu este membru al ACCA (Association of the Chartered Certified Accountants-UK), membru al Camerei Auditorilor Financiari si incepand cu anul 2008, membru IIA (Institute of Internal Auditors-SUA).

Danone Romania face parte din grupul Danone, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara. Grupul Danone a inregistrat in anul 2008 vanzari de peste 15,22 miliarde de euro. Anul acesta, marca Danone implineste 90 de ani de existenta.

Danone Romania a raportat anul trecut o cifra de afaceri de peste 422 mil. lei (aprox. 99 mil. euro). In primul trimestru din 2009, Danone Romania a afisat o scadere a vanzarilor cu 10% fata de anul anterior.

Compania are in prezent peste 700 de angajati si un portofoliu ce depaseste 60 de referinte de produs, principalele marci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Frutmania, Cremosso, Danette, Casa Buna si gama traditionala: Danone Sana, Danone Smantana si Danone Lapte Proaspat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si