Retailerul Elmec Romania va mai deschide patru noi magazine in acest an, dupa ce a anuntat recent inaugurarea a trei unitati in mall-ul City Park din Constanta in urma unor investitii de aproximativ 350.000 de euro, a declarat marketing managerul companiei, Malina Soare, scrie NewsIn.
"Elmec intentioneaza sa deschida cel putin patru magazine, atat in Bucuresti, cat si in alte orase ale tarii. Momentan suntem in discutii cu anumite mall-uri, dar pot spune ca in cadrul Cotroceni Park sigur vom avea in jur de trei magazine", a adaugat Malina Soare.

De asemenea, potrivit marketing managerului Elmec Romania, investitiile pentru aceste unitati nu au fost inca stabilite, deoarece sumele alocate difera in functie de suprafata fiecaruia, locatie si brand.

Retailerul Elmec Romania a anuntat recent ca va deschide in luna iulie trei noi magazine de fashion si sportswear in mall-ul City Park Constanta. Astfel, reprezentantii companiei au precizat ca vor fi deschise doua magazine, unul care apartine lantului de accesorii Folli Follie, dar si o reprezentanta Nike, prin investitii de 70.000 de euro, respectiv 120.000 euro. De asemenea, la jumatatea lunii iulie, va fi inaugurata o unitate Miss Sixty, pe o suprafata de 170 metri patrati, pentru care a fost alocata suma de 150.000 de euro.

Elmec Romania este unul dintre principalii jucatori de pe piata autohtona de retail de imbracaminte, fiind distribuitorul oficial in Romania al marcilor sport Nike si Converse.

Printre brandurile comercializate de retailer se mai numara Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, Miss Sixty, Energie, Killah, Diesel, Custo Barcelona, Camper, Marlboro Classics, Polo Jeans Co., Polo Ralph Lauren, Folli Follie, Trussardi Jeans, Harley Davidson, Napapijri, Pepe Jeans London, Patrizia Pepe, Replay si G-Star Raw.

In plus, de la sfarsitul anului 2007, Elmec Romania - parte a grupului elen Folli Follie - a preluat si extins reteaua de magazine de bijuterii si accesorii din Romania. In acest moment exista patru magazine Folli Follie in Romania.

Noile magazine Miss Sixty&Energie si Folli Follie din Constanta vor creste la 14 numarul unitatilor monobrand din reteaua Elmec Romania. Pe langa aceasta, compania mai detine sase magazine multibrand si doua galerii comerciale. In ceea ce priveste reteaua Nike, aceasta numara in prezent 23 de magazine, dintre care doua magazine shop-in-shop si trei outlet-uri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri