Magazinul din Bucuresti urmeaza celui on-line, GrillShop.ro, dedicat exclusiv acestui hobby. La inceputul lui 2009, la un an dupa lansare, magazinul avea comenzi de aproximativ 50.000 euro si lansa GrillClub.ro dedicat acestei pasiuni.

Pentru anul 2009 GrillShop.ro preconizeaza o cifra de afaceri de aproximativ 175.000 euro.

“Intr-o perioada in care criza economica afecteaza tot mai multe domenii de business, romanii continua sa foloseasca gratarul, in timpul liber, cu aceeasi pasiune cu care au facut-o din totdeauna”, spune Valentin Enescu, proprietarul JO Grup.

Clientii isi pot achizitiona modelul dorit din magazin sau poate opta pentru livrare. Pentru orice gratar comandat, timpul de livrare este de maxim 48 de ore, livrarea fiind gratuita pentru Bucuresti, precum si montajul pentru modelele complexe.

Dupa o perioada de negocieri cu numarul unu mondial in producerea de BBQ din USA – Weber Stephen, acestia din urma se decid sa acorde atentie pietei romanesti si prin intermediul JO Grup, Weber a intrat pentru prima oara in Romania.

Prin intermediul JO Grup, Weber a inceput livrarile in Romania in cateva retele de tip DYI si hypermarket. A urmat lansarea magazinului on-line GrillShop.ro si, in iunie, a primului magazin traditional de profil din Bucuresti.

Pentru urmatorii doi ani, JO Grup vizeaza deschiderea a inca trei magazine in Bucuresti si extinderea in tara. JO Grup este, de asemenea, unicul importator autorizat Zumex in Romania.