Producatorul de energie electrica si termica Termoelectrica scoate la vanzare o parte din instalatiile de la Centrala Electrica de Termoficare (CET) Galati, care apartine de filiala Electrocentrale Galati, cu un pret de pornire de peste 15 milioane lei, potrivit unui anunt al Termoelectrica.

"In prezent, instalatiile scoase la vanzare se afla in conservare din 1999 si se doreste valorificarea lor. Este vorba de doua turbine cu abur, de 60MW si 100MW, si trei cazane cu o capacitate de 420 tone/ora fiecare", spun reprezentantii companiei, citati de NewsIn.

Ofertantii trebuie sa depuna dosarele pana la 27 iulie, iar garantia de participare este de 382.000 lei. Licitatia va avea loc doua zile mai tarziu.

Centrala are in total opt cazane de 420 tone/ora fiecare si sase turbine (patru de 100MW si doua de 60MW).

Termoelectrica este producatorul de stat de energie electrica si termica prin arderea combustibililor fosili (carbuni) si hidrocarburi (gaze naturale si pacura). Actionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei.

Compania are patru sucursale (Sucursala Electrocentrale (SE) Borzesti, SE Braila, SE Doicesti si SE Paroseni) si 15 filiale (Termoservurile Bucuresti, Braila, Borzesti, Constanta, Craiova, Deva, Doicesti, Galati, Mures, Paroseni, Rovinari si Turceni, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Galati si Electrocentrale Deva).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si