Sterling Resources a primit mai multe oferte de la companii care vor sa achizitioneze gaze ce ar putea fi extrase de compania canadiana din platforma continentala din Marea Neagra, din perimetrele concesionate acesteia, a declarat pentru NewsIn vicepresedintele Sterling Resources Ltd, Stephen Birrell.
„Negocierile cu potentiali cumparatori de gaz au ajuns intr-o faza in care toate ofertele au fost transmise catre Sterling. Urmatoarea etapa va fi aceea de a discuta in detaliu cu acestia”, a spus Stephen Birrell. Intrebat daca a semnat deja vreun contract cu aceste companii si despre perioada si cantitatea prevazute in contract, vicepresedintele Sterling Resources Ltd a spus ca politica Sterling este aceea de a nu face publice astfel de informatii. „Sterling va negocia cu orice companie ce dispune de licenta in Romania pentru a cumpara si a distribui gaz”, a adaugat Birrell.

Intre companiile interesate se afla si E.ON Romania. Directorul general al companiei, Frank Hajdinjak, a declarat la 4 februarie ca E.ON Romania negocieaza cu Sterling Resources pentru a achizitiona gaze posibil extrase de aceasta companie din platforma continentala din Marea Neagra.

Potrivit datelor companiei, Sterling Resources Ltd. este o companie canadiana cu sediul la Calgary, Provincia Alberta. Investitorul Sterling Resources Ltd. este listat la bursa din Toronto TSX Venture Exchange, actiunile sale tranzactionandu-se sub simbolul “SLG”. Sterling Resources Ltd. desfasoara operatiuni petroliere in Marea Britanie (atat in Marea Nordului cat si pe uscat), in Franta si in Romania (atat pe uscat – Perimetrul Sud Craiova, cat si in Marea Neagra – Perimetrele Pelican si Midia). Compania detine o cota de participare in perimetrele Pelican si Midia incepand cu aprilie 1997, cota care, in prezent, este de 100%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri