Dupa patru ani si jumatate ca lider al Avon Romania si Europa de Sud-Est, Angela Cretu a fost promovata in pozitia de vicepresedinte business model innovation in cadrul Avon New York.
Angela Cretu, 34 de ani, va conduce la New York o echipa de specialisti care se va ocupa de crearea si implementarea noilor tehnologii in modelul de business Avon. Responsabilitatile pentru Romania si Moldova vor fi preluate de catre Razvan Diratian, in prezent business development manager in cadrul companiei. Dupa 10 ani in cadrul Avon Romania, Diratian va conduce cele doua tari din pozitia de commercial director.

"Grupul de 10 tari cu care am lucrat in SEE a devenit un model recunoscut si apreciat la nivel regional si global, ceea ce a facut fireasca promovarea mea intr-ul rol menit sa aduca toate cele peste 100 de tari Avon intr-o noua era. Sunt foarte mandra ca cei trei succesori ai mei sunt foarte tineri si am credinta ca ei isi vor investi cu pasiune si energie eforturile in a implini misiunea noastra de a fi compania care ofera cele mai bune produse, servicii si oportunitati femeilor", declara Angela Cretu.

Odata cu aceasta promovare, Angela Cretu se alatura grupului de peste 20 de romani care ocupa pozitii de middle si top management in organizatia Avon din intreaga lume.

Sefa Avon este absolventa a Facultatii de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Cretu s-a alaturat echipei Avon in 1999, cand, in urma unui anunt din ziar si a unei conjuncturi favorabile, s-a prezentat la un interviu.

Avon-The Company for Women-este unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniul vanzarilor directe de produse cosmetice, raportand vanzari de peste 10 miliarde de dolari si peste 45.000 de angajati. Avon este prezenta in peste 100 de tari si are 5,5 milioane de reprezentanti la nivel global.

Citeste un interviu acordat Wall-Street de catre fostul sef al Avon Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri