Societatea de termoficare din Ploiesti - Dalkia Termo Prahova - intentioneaza sa disponibilizeze 80 de angajati din cei 153, conducerea institutiei solicitand sefilor de echipa liste cu numele persoanelor care pot fi concediate.

Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, impreuna cu consilierii locali Ion Eparu si Valentin Marcu – membri in Comitetul de Coordonare al SC Dalkia – s-au intalnit, luni, cu reprezentantii sindicatului din societatea de termoficare pentru a discuta despre reorganizarea societatii comerciale prin disponibilizarea a 80 de angajati, informeaza NewsIn.

Sindicalistii i-au informat pe alesii ploiesteni ca, vineri, conducerea societatii a solicitat sefilor de echipa liste cu numele persoanelor care pot fi disponibilizate. Primarul Andrei Volosevici i-a asigurat luni pe sindicalisti ca vor avea sprijin juridic gratuit, in acest sens prezentandu-le deja o echipa de avocati care vor prelua problemele sindicalistilor.

Cei doi consilieri locali, Ion Eparu si Valentin Marcu, au anuntat ca vor solicita conducerii societatii comerciale o analiza detaliata a planului de reorganizare, precum si explicatii privind procesul de automatizare a punctelor termice si de recalifacare a angajatilor. Consiliul Local Ploiesti detine 6% din actiunile societatii.

SC Dalkia Termo Prahova SA a anuntat saptamana trecuta disponibilizarea a 80 de salariati din cei 153 de angajati operationali.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ar fi vrut ca directorii din administratie sa fie numiti pe incredere