Societatea de termoficare din Ploiesti - Dalkia Termo Prahova - intentioneaza sa disponibilizeze 80 de angajati din cei 153, conducerea institutiei solicitand sefilor de echipa liste cu numele persoanelor care pot fi concediate.
Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, impreuna cu consilierii locali Ion Eparu si Valentin Marcu – membri in Comitetul de Coordonare al SC Dalkia – s-au intalnit, luni, cu reprezentantii sindicatului din societatea de termoficare pentru a discuta despre reorganizarea societatii comerciale prin disponibilizarea a 80 de angajati, informeaza NewsIn.

Sindicalistii i-au informat pe alesii ploiesteni ca, vineri, conducerea societatii a solicitat sefilor de echipa liste cu numele persoanelor care pot fi disponibilizate. Primarul Andrei Volosevici i-a asigurat luni pe sindicalisti ca vor avea sprijin juridic gratuit, in acest sens prezentandu-le deja o echipa de avocati care vor prelua problemele sindicalistilor.

Cei doi consilieri locali, Ion Eparu si Valentin Marcu, au anuntat ca vor solicita conducerii societatii comerciale o analiza detaliata a planului de reorganizare, precum si explicatii privind procesul de automatizare a punctelor termice si de recalifacare a angajatilor. Consiliul Local Ploiesti detine 6% din actiunile societatii.

SC Dalkia Termo Prahova SA a anuntat saptamana trecuta disponibilizarea a 80 de salariati din cei 153 de angajati operationali.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri