Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, impreuna cu consilierii locali Ion Eparu si Valentin Marcu – membri in Comitetul de Coordonare al SC Dalkia – s-au intalnit, luni, cu reprezentantii sindicatului din societatea de termoficare pentru a discuta despre reorganizarea societatii comerciale prin disponibilizarea a 80 de angajati, informeaza NewsIn.

Sindicalistii i-au informat pe alesii ploiesteni ca, vineri, conducerea societatii a solicitat sefilor de echipa liste cu numele persoanelor care pot fi disponibilizate. Primarul Andrei Volosevici i-a asigurat luni pe sindicalisti ca vor avea sprijin juridic gratuit, in acest sens prezentandu-le deja o echipa de avocati care vor prelua problemele sindicalistilor.

Cei doi consilieri locali, Ion Eparu si Valentin Marcu, au anuntat ca vor solicita conducerii societatii comerciale o analiza detaliata a planului de reorganizare, precum si explicatii privind procesul de automatizare a punctelor termice si de recalifacare a angajatilor. Consiliul Local Ploiesti detine 6% din actiunile societatii.

SC Dalkia Termo Prahova SA a anuntat saptamana trecuta disponibilizarea a 80 de salariati din cei 153 de angajati operationali.