Compania de leasing operational ALD Automotive va vinde autovehicule rulate prin oferta de creditare a BRD Finance, in urma unui parteneriat incheiat intre cele doua parti la inceputul acestei luni, a anuntat firma de leasing.
Creditele auto pot fi accesate cu un avans minim de 10%, in rate fixe lunare pe intreaga durata a creditului, fara obligatia unei asigurari Casco, se arata in comunicat.

"Prin intermediul parteneriatului cu BRD Finance suntem in masura sa oferim acum, alaturi de leasing operational full service pentru noi autovehicule, si o solutie de finantare pentru achizitia autovehiculelor rulate. Activitatea noastra de comercializare a autovehiculelor rulate va lua amploare in urmatoarea perioada, iar vanzarea catre persoane fizice este un canal de vanzare important, pe care ne dorim sa il dezvoltam prin intermediul acestui parteneriat", a declarat directorul general ALD Automotive, Martin Koessler (foto).

ALD Automotive functioneaza din iulie 2005 si ofera leasing operational full service pentru flote de autovehicule.

Produsul de leasing operational full service include pe langa finantarea autovehiculelor si o gama completa de servicii asociate gestiunii eficiente a flotei: livrare si inmatriculare, pachet complet de asigurari, mentenanta, managementul anvelopelor, asistenta pentru vehicul si sofer, autovehicul de inlocuire si administrarea combustibilului.

ALD Automotive administreaza in prezent o flota de peste 5.247 autovehicule (iunie 2009), pentru 211 clienti.

Solutiile de finantare BRD Finance pot fi accesate in showroom-uri unde se comercializeaza automobile noi sau rulate, prin parteneriate semnate cu dealerii auto din tara.

Printre marcile finantate se numara Opel si Chevrolet (prin GMAC), Hyundai, Ford, Citroen si Peugeot.

BRD Finance, membra a diviziei de servicii financiare specializate din cadrul BRD - Groupe Société Générale, ofera atat credite de consum, cat si carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri