Marius Chereches, group business development & supply chain director la Ozone Romania, a anuntat astazi ca renunta la functia sa din cadrul companiei, imediat dupa ce Advent International, care controleaza producatorul farma LaborMed, a anuntat preluarea portofoliului de produse Ozone.
Wall-Street scria acum o saptamana despre iminenta plecare a lui Marius Chereches de la Ozone. Anuntul a venit insa mai repede decat era estimat (la sfarsitul verii - n. red.), Chereches anuntand ca va incheia colaborarea cu compania farmaceutica la sfarsitul lunii.

“Contractul meu cu Ozone Laboraties se va incheia pe data de 31 iulie 2009. In acest timp, am reusit sa realizez o serie de proiecte excelente, dar altele nu s-au mai concretizat. Una peste alta, apreciez mult perioada petrecuta in companie”, a declarat Marius Chereches.

El nu a precizat unde va pleca dupa incheierea mandatului la Ozone, spunand doar ca este in curs de evaluare a unor oportunitati. "Nu pot sa comentez deocamdata si nici sa dau detalii despre companiile cu care sunt in discutii", a precizat Chereches. Marius Chereches a fost recrutat in cadrul Ozone in toamna lui 2006, anterior acesta ocupand functii executive in cadrul Pharmafarm (director general) si Terapia.

Marius Chereches este primul director care renunta la functia din cadrul Ozone, imediat dupa ce anuntul privind tranzactia Advent - Ozone a fost facut public. LaborMed Pharma Group, una dintre principalele companii de produse farmaceutice generice din Romania, a semnat astazi contractul de achizitionare de la actionarii Ozone Laboratories a intregului portofoliu de produse al Ozone Laboratories, precum si a brandului Ozone. Portofoliul a generat in 2008 o cifra de afaceri de 44 de milioane de euro.

Potrivit surselor din piata, urmeaza sa fie anuntate si alte schimbari in managementul Ozone. Ruxandra Nastase, directorul general al Ozone din 2006, a declarat pentru Wall-Street ca tranzactia Advent - Ozone va aduce schimbari, dar nu a confirmat si ipoteza plecarii sale din fruntea companiei. "Cei de la LaborMed sunt in masura sa comenteze aceste aspecte, iar in ceea ce ma priveste, de abia la toamna voi comunica mai multe informatii pe aceasta tema", a spus Nastase.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri