“Dupa integrarea completa a activitatii celor 15 birouri teritoriale acum un an, in ultimele sase luni am evaluat functionalitatea fluxurilor operationale stabilite intre ele si biroul din Bucuresti, pentru a avea o imagine completa a activitatii avocatilor nostrii.(...) Astfel, am descoperit ca exista inca zone de dezvoltare care nu sunt acoperite la potentialul maxim de catre birourile existente. Zona Piatra Neamt - Bacau are un fenomenal potential de crestere economica ce nu putea fi trecut cu vederea si, ca atare, am decis - in prima instanta - inceperea procedurilor de autorizare a unui birou in Piatra Neamt, gandindu-ne, in perspectiva apropiata, sa mai dechidem un birou si la Bacau”, a declarat Doru Bostina, avocat coordonator.

Biroul de la Piatra Neamt este cel de al 16-lea birou deschis de Bostina si Asociatii in provincie, dupa cele deschise in Timisoara, Brasov, Cluj, Sibiu, Deva, Ramnicu Valcea, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Suceava, Constanta, Galati, Miercurea Ciuc si Giurgiu, ultimele doua fiind inca in faza de autorizare.

“Dupa deschiderea - undeva la inceputul anului viitor - si a biroului de la Bacau, vom putea spune ca extinderea in regiunea Moldova este incheiata”, a adaugat Doru Bostina.

Conducerea birourilor teritoriale este asigurata de Alexandru Stoica, avocat-partener, activitatea desfasurandu-se integrat la nivelul “regiunilor istorice”: Moldova, Transilvania-Banat si Oltenia-Muntenia-Dobrogea.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a obtinut in 2008 o cifra de afaceri de 16,67 milioane euro, avand peste 130 de avocati si colaboratori.

Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in orase din Romania, Bostina si Asociatii a stabilit in 2007 un parteneriat si cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.