Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, a declarat ca a discutat recent cu conducerea companiei austriece Voestalpine, care l-a anuntat ca, deocamdata, nu va demara lucrarile la o fabrica de otel care ar urma sa fie ridicata in municipiul Giurgiu.
Lucian Iliescu a precizat ca nu criza economica din Austria ii impiedica pe austrieci sa inceapa lucrarile, ci criza din Romania, informeaza NewsIn.

„Am avut recent o intalnire cu directorul Voestalpine, iar in septembrie sunt invitat la ei, in Austria, la o intalnire anuala pe care o are compania cu clientii. La Giurgiu, inca nu se poate vorbi despre reluarea lucrarilor. Interes exista la investitori, Giurgiu fiind considerata o zona foarte buna pentru acest domeniu. Insa nu problemele crizei din Austria ii retine sa inceapa lucrarile, ci criza din Romania”, a declarat Iliescu in conferinta de presa.

Edilul giurgiuvean a precizat ca va mai avea discutii cu conducerea Voestalpine, incercand sa ii convinga pe investitori sa demareze investitia la fabrica de piese din otel din Giurgiu, la sfarsitul acestui an.

Fabrica de piese din otel care urma sa fie construita de Compania Voestalpine ar fi trebuit sa fie gata in 2009.
In noiembrie 2008, investitorii austrieci au pus piatra de temelie a viitorului obiectiv, situat la fostul Combinat Chimic din Giurgiu, pe o suprafata de 40.000 metri patrati.

Pe de alta parte, primarul Lucian Iliescu a declarat ca din cauza crizei economice si alte investitii in Giurgiu au fost amanate.

„ Este o situatie generala si cu ceilalti investitori. Abia in 2010 vor fi reluate lucrarile la doua mall-uri, nu sunt sanse anul acesta. Incep insa lucrarile la Kaufland, acestia promit sa termine supermarketul la sfarsitul anului. Au toate documentele si avizele”, a mai primarul din Giurgiu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri