CFR Calatori va organiza, in 18 septembrie, la sediul societatii, procedura de licitatie deschisa pentru achizitia unei locomotive electrice noi, apte sa circule cu viteza maxima de 200 km/h, a comunicat, joi, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI).
Procedura de licitatie deschisa se va finaliza cu incheierea unui acord - cadru pe o perioada de 24 luni, avand ca valoare estimata minimum 9.400.000 lei si maximum 28.200.000 lei. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Potrivit comuicatului, cantitatea de produse care se poate achizitiona in baza acordului - cadru este de minimum o bucata si maximum trei bucati.

Ofertele se vor depune pana la data de 18 septembrie 2009, ora 10.00, la sediul SNTFC „CFR Calatori”, iar deschiderea ofertelor va avea loc in aceeasi zi, ora 11.00 la sediul societatii, etaj IV, sala de consiliu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri