Kaufland a anuntat vineri ca vor fi luate toate masurile necesare pentru remedierea situatiei din Kaufland Colentina,dar si pentru a fi evitate astfel de incidente, dupa ce ANSVSA a decis inchiderea temporara,in urma unor imagini prezentate de Realitatea TV cu pisici care mancau alimente de pe raft.
Potrivit unui comunicat remis vineri de retailerul german, in urma incidentului petrecut joi in hypermarketul Kaufland Colentina, unde s-a constatat in afara orelor de program cu publicul prezenta pe suprafata de vanzare a doua pisici, ANSVSA a dispus suspendarea activitatii acestei unitati.

Potrivit Kaufland, decizia ANSVSA a fost luata pentru a se putea asigura in timp util toate operatiunile necesare in astfel de situatii, precum deratizare, dezinsectie si dezinfectare, verificarea produselor etc, in vederea eliminarii oricaror riscuri si suspiciuni.

"Dorim sa va asiguram ca aceasta situatie este tratata cu maxima responsabilitate de catre toti angajatii Hypermarketului Kaufland Colentina, urmand a se lua toate masurile necesare evitarii pe viitor a oricaror situatii similare", se mai arata in comunicatul retailerului, citat de NewsIn.

De asemenea, Kaufland precizeaza ca va fi demarata o actiune de monitorizare a tuturor operatiunilor pentru a se asigura conformitatea acestora cu regulamentele interne stricte, respectiv normele legislative in vigoare ce trebuiesc respectate de toti angajatii Kaufland.

"Regretam acest incident, ne cerem scuze pentru toate inconvenientele create clientilor nostri si autoritatilor, totodata vom face tot ce ne sta in putinta sa demonstram profesionalismul nostru chiar si in astfel de situatii", se mai arata in comunicatul Kaufland.

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a anuntat vineri ca inspectorii sanitari veterinari au aplicat o amenda de 10.000 lei, pentru neregulile constatate in hypermarketul Kaufland Colentina, si au emis o ordonanta de suspendare a activitatii pe o perioada de 48 de ore, pentru remedierea deficientelor.

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) s-a autosesizat, in urma informatiilor aparute in presa cu privire la anumite nerespectari ale legislatiei sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor in cadrul unui hypermarket din Bucuresti, a identificat unitatea respectiva si a demarat vineri un control.

In urma controlului, inspectorii ANSVSA au constat ca in respectivul hypermaket nu se respecta masurile de profilaxie generala privind accesul in unitati care depoziteaza si valorifica produse alimentare.

"In cazul in care se va remedia situatia, inspectorii vor verifica din nou unitatea si aceasta va fi redeschisa, altfel, va fi prelungit termenul de suspendare a activitatii", au declarat pentru NewsIn reprezentantii ANSVSA.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri