Cabanele de vanatoare din administrarea Regiei Nationale a Padurilor (RNP) Romsilva au adus, in primele sase luni din acest an, pierderi de circa 1,15 milioane lei, a declarat directorul in cadrul Romsilva, Gheorghe Mohanu.
"Desi gazduiesc atat turisti si vanatori romani si straini, dar si personal al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale si al Regiei aflat in deplasari in tara, foarte putine cabane din administrare au profit, in majoritatea dintre ele cheltuielile depasind incasarile", a explicat Gheorghe Mohanu, potrivit NewsIn.

Astfel, Romsilva a incasat, in primele sase luni, circa 1,23 milioane lei din cazarea turistilor, in timp ce cheltuielile de intretinere au atins valoarea de circa 2,38 milioane lei.

Directorul Romsilva a mai spus ca aceste pierderi se mentin in trendul semestrului doi din 2008, cand cabanele din administrare au adus Regiei pierderi de peste 3,4 milioane lei.

Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva are in administrare 214 cabane, dintre care 187 de cabane sunt introduse in sistemul on-line de cazare, iar 69 sunt introduse in circuitul turistric national si international.

Ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, Ilie Sarbu, declara in luna martie ca toate cabanele de vanatoare aflate in administrarea ocoalelor si directiilor silvice ale Regiei Nationale a Padurilor (RNP) Romsilva care aduc pierderi ar putea fi vandute.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri