Din februarie 2006 va fi disponibila o noua galerie comerciala, amplasata in cartierul Crangasi, informeaza compania imobiliara Regatta, promotorul proiectului. Grant Shopping Center va aduce zonei Crangasi-Giulesti-Regie multiple solutii de „entertainment“ si cumparaturi. Investitie integral romaneasca, Grant Shopping Center a necesitat aproximativ doua milioane de euro.

Grant Shopping Center ocupa o suprafata de teren de 5.500 mp, avand o suprafata construita de 5.316 mp si una utila de circa 4.987 mp. Imobilul este structurat pe parter si etaj. La parter se vor afla magazine pe ambele laturi si spatii tip „kiosk“ in zona de circulatie centrala a galeriei. Etajul va avea in zona centrala spatiu deschis pentru iluminat natural, iar pe cele doua laturi spatii comerciale.

Grant Shopping Center este localizat in zona de nord-vest a Bucurestiului, pe Soseaua Crangasi care face legatura intre cartierul Crangasi si zona Gara de Nord/bd. Ion Mihalache, dar si cu aria de vest a capitalei, adica bd. Iuliu Maniu.

„Grant Shopping Center ofera o gama de produse foarte variata, de la GSM, imbracaminte, bijuterii, pana la cafenea si supermarket.

Publicul tinta este de 250.000 de persoane“, a declarat Costel Alecu, directorul departamentului Spatii Industriale&Retail din cadrul Regatta.