Importatorul modelelor Ford in Romania, Romcar, a lansat in cadrul Parcului TiriacAuto noul model Ford Maverick. Acest model este acum disponibil pe piata din Romania cu doua versiuni de motorizare: propusorul de 2.3 litri, cu patru cilindri, 155 de cai putere si motorul Duratec V6, 3.0 litri, 204 de cai putere.

Catalin Gavra, directorul general de la Romcar spunea ca acum cu lansarea Ford-ului Maverick, vor putea satisface nevoile marii majoritati de consumatori.

Ford Maverick este vandut doar in Europa sub acest nume, in SUA el fiind promovat cu denumirea de Ford Escape, un SUV ce a fost lansat in 2001.

In 2004, Ford Motor Company a inceput productia Ford Escape Hybrid - primul automobil SUV hibrid din lume si, totodata, primul vehicul hibrid produs in America de Nord.

Economia de combustibil este de pana la 75 la suta fata de modelul standard, conform Agentiei de Protectie a Mediului. Productia acestui autovehicul se face la fabrica Ford din Kansas City, SUA.

In ceea ce priveste echipamentele de siguranta, Maverick propune in dotarea de serie pentru ambele versiuni de motorizare: airbag-uri frontale cu deschidere in doua trepte, airbag-uri laterale, sistemele ABS, EBD si EBA, discuri de frana pe toate cele patru roti, centuri de siguranta fata si spate pretensionate, cu prindere in 3 puncte.

Ford Maverick poate fi achizitionat la un pret care porneste de la 19.990 de euro CIP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri