BGS are in dotare 60 de Hummer-uri, in valoare de peste 2 milioane de euro. Investitia este menita menita sa imbunatateasca timpul de interventie la efractie.

“Exploatand oportunitatile pe timp de criza, compania BGS Divizia de Securitate a investit 1,3 milioane de euro in suplimentarea parcului auto. Aceasta investitie a BGS vine intr-un moment oportun, cand preturile autovehiculelor din SUA a scazut cu pana la 30% pe fondul crizei financiare”, a precizat Bogdan Oprea, presedintele BGS.

Compania a achizitionat Hummer pentru a avea acces in cartiere rezidentiale izolate sau in zone cu o infrastructura precara.

Potrivit reprezentantilor companiei, autovehiculele de mare putere sunt utilizate si in actiunile de salvare in caz de dezastre sau disparitii.

Grupul BGS cuprinde trei entitati, BGS Divizia de Securitate infiintata in 1994, Ambulanta BGS Mediacal Unit infiintata in 2003 si Asociatia BGS pentru Dezastre si Calamitati infiintata in 2005.

Cifra de afaceri a grupului a fost anul trecut de 22 milioane euro, in crestere cu 215% fata de 2007. Profitul net a fost de 4 milioane de euro. Compania are in prezent peste 4.000 de angajati.