Firma Network Press Concept,fostul Rodipet, a renuntat la procesele de insolventa deschise firmelor SC Baduc SA si Interbrands Marketing & Distribution, in timp ce o actiune a Rodipet Courier impotriva SC Truck Exim SRL a fost respinsa, din cauza ca cererea de chemare in judecata nu a fost timbrata.

Instanta a luat act de cererea de renuntarea la judecata.
Firma Rodipet Courier a inregistrat, in data de 24 iunie, la Tribunalul Bucuresti, o cerere de intrare in insolventa a firmei de transport SC Truck Exim SRL, iar procesul s-a judecat pe 24 august.

Firma Network Press, fostul Rodipet, a deschis, tot la Tribunalul Bucuresti, pe 22 iunie, un proces impotriva firmei de constructii SC Baduc SA, cerere care s-a discutat tot pe 24 august. Un alt proces in care Network Press cere intrarea in insolventa a firmei de distributie Interbrands Marketing & Distribution pentru recuperarea datoriilor s-a inregistrat pe 26 iunie si a fost discutata de magistratii de la Tribunalul Bucuresti tot pe 24 august, potrivit NewsIn.

Fostul Rodipet si firme apropiate au deschis, la Tribunalul Bucuresti, zeci de procese de insolventa impotriva unor societati sau institutii importante, precum "Spiru Haret", SRTV, Loteria, dar si impotriva altor firme. In acelasi timp, proprii creditori cer restituirea datoriilor in alte zeci de procese.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Tel Drum, in insolventa, a primit un nou contract de la CJ Teleorman