Reteaua Plus a ajuns, astfel, la un numar de 81 de magazine de tip discount. Noul magazin, situat pe strada Voioaga, are o suprafata de 1.300 de metri patrati, dintre care 1.000 reprezinta spatiu de vanzare si 300 de metri, spatii aferente. “Magazinul este o constructie de tip freestander, care respecta un format standard si dispune de 158 de locuri de parcare”, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Saptamana trecuta, discounterul a deschis alte trei magazine, printr-o investitie totala de 4,5 milioane de euro.

Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinelor se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).

Prezenţa retelei Plus in cele trei locatii face parte din programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Cititi si cum se intrec discounterii in deschideri de noi magazine, precum si un interviu recent cu seful miniMax Discount, unul dintre competitorii Plus.